Начало » Микроинвест, Софтуер » На фокус – Microinvest Делта Про

0

Microinvest Делта Pro – елегантно решение за всеки счетоводител
От няколко месеца из счетоводните и софтуерни форуми усилено се обсъжда старта на революционния счетоводен софтуер – Microinvest Делта Pro.
Опростена, но функционална; семпла, но с елегантна визия, Microinvest Делта Pro е счетоводната система от ново поколение, която ще улесни счетоводната дейност във всяка една бизнес-сфера. Създадената възможност за обработка на голям обем информация, прави програмата подходяща както за малки, така и за средни и големи
фирми, които обработват множество операции ежедневно. Програмата се отличава с интуитивност – вградените контроли едновременно подпомагат работата на опитния счетоводител и минимизират процента на допускане на счетоводни грешки за начинаещия.
Малко преди официалния старт на Microinvest Делта Pro от фирмата споделиха следното: „Ние знаем, че всеки оператор при работа с нов счетоводен софтуер в началото изпитва известни трудности и притеснения, търси логиката на разработчиците и синхронизира работата си нея. Поради тази причина основният ни мотив, при създаването на софтуера беше не потребителят да се адаптира към системата, а системата да се адаптира към потребителя.”
И е факт – работещите с Microinvest Делта Pro не се нуждаят от дълги дни на обучение, или сложно написано ръководство. Интерфейсът е изграден изцяло на принципа userfriendly, а самата програма е толкова интуитивна, че позволява на потребителя веднага след инсталирането да се заеме с въвеждането на фирмени данни.
Известно е, че пазарът на счетоводен софтуер у нас е пренаситен, а конкуриращите се фирми се надпреварват в предлагането на новаторски и авангардни проекти. Някои от тях представляват готови системи за управление на бизнес с големи мащаби, други
обхващат операциите в по-малки и средни фирми. В тази връзка екипът на Microinvest Делта Pro разработи уникално решение, което да е достъпно и подходящо за всеки един български счетоводител. С какво се отличава Microinvest Делта Pro от останалия счетоводен софтуер:
· Многофункционален прозорец за контиране, позволяващ едновременно контиране на операции и анализиране на сметки;
· Модул за валутни сметки и преоценка, който автоматично извършва трудоемката работа по преоценка на валутата;
· Неограничени възможности за редакция, с което се постига цялостен контрол върху въвеждането на информация;
· Сметкоплан с пет нива на поданалитичност, достатъчен и за най-разнородната дейност;

· Възможност за създаване на начални салда по партньори и по документи, като така
се постига абсолютната точност на счетоводната информация.
· Мощен и интуитивен инструмент за автоматично закриване на салда по партньори, включително и за валутни задължения и вземания;
· Създаване на шаблони за често използвани операции, с цел максимална бързина при въвеждането на информация;
· Иновативен модул с амортизации, позволяващ преглеждането и коригирането на създадения амортизационен план преди запис;
· Мощен модул за работа с материални запаси и стоки;
· Възможност за създаване на дневниците по ДДС и експорт на необходимите файлове към системата на НАП;
· Гъвкави счетоводни справки с възможност за филтриране по нива и допълнителна обработка на резултата;
· Експорт на всички справки към MS Excel;
· Стабилна работа в мрежа и по интернет, което позволява въвеждането на информация в една база от няколко работни места едновременно;
· Съвместимост с Windows XPVista7 32-bit и 64-bit
На фокус при разработката е и клиентът. Обратната връзка с него, всяка една
препоръка и забележка се разглеждат внимателно от екипа и се анализират. Поради тази
причина в Microinvest Делта Pro е внедрена специална форма за изпращане на сигнали и
мнения от потребителя. Чрез този своебразен подход клиентът се превръща не само в
ползвател на софтуера, а и в негов съобразен съавтор.
Запазената линия на програмните продукти на Microinvest – работа с неограничен
брой фирми, без допълнително заплащане, позволява новата счетоводна система да бъде успешно внедрена не само в единични предприятия, а и в счетоводни и финансови къщи.
Всъщност Microinvest Делта Pro е система за обикновения човек, разкриваща
огромни възможности. Цената й е 99евро, заплащани еднократно. Годишната стойност за пълно актуализиране е в рамките на 20-30 евро за лиценз.
Предстоящото появяване на Microinvest ТРЗ Pro през първата половина на 2011г., пък ще оформи пълен ERP пакет от Microinvest.

Share This Post

Напиши коментар

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake